LPG: 335 Ft

PB palack: 7300 Ft

Nyitva: H-V 7-20h

Autómosás

A gépjárműmosó komplexum a 21. század legmodernebb technikai fejlesztéseivel áll az Ön rendelkezésére.

A tisztítási technológia, merőben eltér a hagyományos berendezésektől, így garantálva a tökéletes tisztító hatást és a hosszantartó karosszéria védelmet.

A kezdésnél máris feltűnik, hogy két különböző fizetési lehetőség adott. Az egyik a hagyományos pénzérmés, a másik pedig egy memóriakulcs rendszer, amely előre feltöltéses rendszerben működik, így nem kell alkalmanként pénzt váltania, illetve a cégek a feltöltésnél igényelhetnek számlát, ezért mosásonként nem kell számlaírással időt rabolni.

A második lépés a mosás elkezdése. Az indítógomb megnyomása után 60 fokos meleg vízzel egyben jön a tisztítószer, amely - eltérve a hagyományos folyadék állapotú samponoktól - egy prémium minőségű porsampont tartalmaz. A rendszer lényege, hogy a porsamponnak nem szabad teljesen feloldódni, így 10%-a a keveréknek krémszerű állapotban kerül a tisztítandó felületre és mint egy selyemkendő távolítja el a szennyeződést úgy, hogy közben nincs kefe, szivacs, vagy más karcolást okozó eszköz és teszi mindezt csökkentett, alacsony nyomáson, hogy a kavicsfelverődések helyén, vagy a fényezés problémás helyein keletkező sérüléseket elkerüljük. Tökéletes mosóhatás a legkíméletesebben.

Harmadik lépés az öblítés. A gomb megnyomását követően a mosópisztolyban 5-10 másodperc elteltével megjelenik a hideg öblítő keverék. Fontos a bőséges öblítés, mert az el nem távolított samponos víz foltosan száradhat. A felhasznált öblítővízben lévő összes fizikai és kémiai szennyezőanyagot, valamint a biológiailag aktív szervezeteket is eltávolítjuk, így gyakorlatilag a desztillált víznél tisztább vízzel dolgozunk és ez garantálja a foltmentes száradást.

Az öblítés folyamán használt különlegesen tiszta vízhez egy nanotechnológián alapuló adalékot injektálunk, amely egy védő pajzsot alkot a fényezett felületeken, megvédve azt a mosástól – mosásig az erős UV sugárzástól és a télen használt sózás és a koszolódás folyamán jelentkező károsító hatásoktól.

Mindezen folyamatok kényelmét biztosítja, hogy éjszaka az indításánál a világítás automatikusan felkapcsolódik, illetve télen +3 Co alatt minden mosóállás alatt padlófűtés kapcsol be a lefagyás elkerülése érdekében. Mindegyik mosópisztoly fagyvédelemmel van ellátva, így a legkeményebb hidegben is működik a szolgáltatás.

Egy komplex szolgáltatást biztosítunk Önnek gyorsan, prémium minőségben és mindezt rendkívül kedvező áron.

Eredményeinket elismerik, így a mohácsi autómosó komplexumunk 2012-ben megkapta a megyei Prima-Primissima díjat, mint az év szolgáltatója.

Önkiszolgáló autómosónk, jelenleg a piac leg különlegesebb típusának számít és egy valóban karcolás és érintésmentes tisztítást lehetővé téve. Jelenleg nincs a piacon még egy hasónló versenytársunk, ki alacsony nyomással (a sérülések elkerülése érdekében) és kefe, szivacs, vagy mást érintése nélkül (karcok elleni védelem) ilyen tisztító hatást tudna elérni. A gépjármű tisztítása körülbelül 5-8 percet vesz igénybe, nincs utótörölgetés, a vízkezelésnek köszönhetően gyorsan és cseppmentesen szárad.

Mindennap várjuk, reggel 7 órától, este 19 óráig télen és 7 órától – 20 óráig nyáron, továbbá segítő munkatársaink az ügyfelek rendelkezésére álnak a gépkezelésben és a folyamatos környezett tisztán tartásában, vagy kérés esetén, lemossák az ügyfél gépjárművét.

Céges és visszatérő ügyfeleink részére egy nagyon kényelmes és kedvezményes (+10% mosási idő) tisztítási lehetőséget biztosítunk (memória kulccsal), továbbá megoldottuk azt az akadályt, hogy rohanó világunkban a céges gépjárműnek, minden egyes mosási esemény után, a számla igényére időt pazaroljunk, így a feltöltések időpontjában a kártyára töltött összegről, azonnal számlát állítunk ki, mely biztosítja ezek után a korlátlan és időben szabad használatot.