LPG: 335 Ft

PB palack: 7300 Ft

Nyitva: H-V 7-20h

Rólunk

Köszöntő

2000. évben családi vállalkozásként láttunk hozzá a LPG-GAS Hungary Kft. megalapításának azzal a céllal, hogy korszerű, innovatív szolgáltatásokat kínáljunk napjaink rohamosan fejlődő világában a vállalatoknak és magánszemélyeknek, ezzel is hozzájárulva kényelmük növeléséhez a piacon is újdonságnak számító szolgáltatásokkal. Az évek során tevékenységünket folyamatosan bővítettük és megtanultuk, hogy a hosszú távú siker titka a hozzáállás, a kitartás, az állandó fejlődés és a szakértelem. Ennek fényében ismerje meg cégünket.

Cégbemutató

Az LPG-GAS Hungary Kft. 2000. 03. 21. napján alakult meg, fő tevékenysége a kezdeti években elsődlegesen LPG (autógáz) űüzemanyagtöltő állomások létesítése és üzemelése. A 2007. évben tevékenységünket tovább bővítettük Mohácson az Express űAutóápolási Centrum felépítésével, ahová mohácsi üzemanyagtöltő állomásunkat is átköltöztettük.

Az Express Autóápolási Centrum Mohács legfrekventáltabb és -értékesebb területén helyezkedik el a Pécsi úti körforgalomban, a Tesco áruházzal szemben 5.500 m2 területen.

Önkiszolgáló autómosónk jelenleg Európa legmodernebb típusának számít, úgynevezett ozmózis-rendszerű gyors, olcsó tisztítást eredményez. A gépjármű tisztítása körülbelül 5-8 percet vesz igénybe, nincs utótörölgetés, a vízkezelésnek köszönhetően gyorsan és cseppmentesen szárad.

Már a nyitást követően szolgáltatásunk rögtön hatalmas siker lett, amely a gazdasági válság ellenére is kiemelkedő forgalmat biztosít. A 2007. évi bekerülési költségünk 125 millió forint volt.

Minthogy Dél-Magyarországon nálunk létesült először a fent említett ozmózis rendszerű autómosó, így minden új kézi mosó minket próbált leutánozni. Én, személy szerint 8 mosó elindításában segédkeztem tanácsaimmal. Jelenleg már saját magunk szervizeljük a berendezéseket, eddig több konstrukciós hibát kijavítottunk és továbbfejlesztettünk.

(Az ügyfélváró, amely klimatizált és televízióval ellátott a XXI. századi színvonalért.)

Tulajdonos:

Kovács Róbert ügyvezető és tulajdonos (100%)

Referenciák

Jelenleg Mohács és vonzáskörzetében majd az összes nagyobb vállalat nálunk tisztíttatja gépjárműveit. Ezek közül a nagyobbak:

  • EON
  • Mohácsi Takarék Bank Zrt.
  • Kronospan MOFA Zrt.

Fejlesztési tervek, minőségpolitika

Az LPG-GAS Hungary Kft. komoly lépéseket tesz annak érdekében, hogy mohácsi telephelyén a szolgáltatási tevékenység színvonalát folyamatosan növelje. Minőségpolitikánkban elsődleges cél a fogyasztók minőségi igényeinek kielégítése modern technológiák bevezetésével az elérhető legjobb színvonalon. A tervszerű állapotvizsgálat és a jól szervezett hibaelhárítás révén kisebb számban fordulnak elő üzemzavarok és folyamatosan kiemelkedő minőségű szolgáltatást tudunk ügyfeleink részére nyújtani. A képződő fejlesztési források a tevékenységek minőségének emelésére fordítódnak. Az Express Autóápolási Centrumba érkező ügyfeleinket a közeljövőben két újabb mosó állással és további két új kültéri porszívóval kívánjuk kiszolgálni. Céges ügyfeleink részére be kívánjuk vezetni a chipkártyás tisztítási lehetőséget. Így a Mohácsi térségben megszerzett vezető pozíciónk hosszú távra biztosított.

Elért reményeinket és tapasztalatainkat figyelembe véve szeretnénk az ország több pontján hasonló színvonalú autómosókat felépíteni és üzemelni, így először a Tesco Magyarország partnerségével a Zalaegerszegi üzletük parkírozó részében egy 4 beállásos önkiszolgáló új gépjármű tisztító állómást kívánunk felépíteni. Az évek óta folyó piackutatás eredményeként e városban rendkívül jó piaci rést találtunk.

Cégünk növekedését jó gazda módjával, nem elkapkodva, hanem előre kiszámított biztos döntéssekkel és fejlesztésekkel kívánjuk mozgásban tartani úgy, hogy mint alkalmazottainkat és vevőinket is kiemelten megbecsüljük.